Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-0 yendi

Spor Toto Süper Ligin  İlhan Cavcav Sezonu 31. haftasında Galatasaray, taraftarı önünde Beşiktaş'ı konuk etti.

29 Nisan 2018 Pazar 21:09
Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-0 yendi






Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-0 yendi

 Spor Toto Süper Ligin  İlhan Cavcav Sezonu 31. haftasında Galatasaray, taraftarı önünde Beşiktaş'ı konuk etti. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'a rakibi karşısında galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Fernando, 70. dakikada Garry Rodrigues kaydetti.

   

   Sarı-krımızılı takımda 66. dakikada Bafetimbi Gomis bir penaltı atışından yararlanamadı. Beşiktaş'ta 66. dakikada Dusko Tosic kırmızı kart gördü. Bu galibiyetin ardından Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de puanını 66'ya çıkardı ve haftayı lider kapattı. Beşiktaş ise 62 puanda kalarak haftayı 4. sırada tamamladı. Galatasaray, ligin 32. haftasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak. Beşiktaş ise gelecek hafta sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

Son Güncelleme: 30.04.2018 05:52
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.