Galatasaray Fenerbahçe Derbisi'nde taraftar can verdi

Galatasaray Fenerbahçe derbisi için stadyuma gelen bir taraftar maçın heyecanına dayanamadı. Kalp krizi geçiren Fenerbahçeli taraftar kaldırıldığı hastanede can verdi.

02 Kasım 2018 Cuma 21:23
Galatasaray Fenerbahçe Derbisi'nde taraftar can verdi






Galatasaray Fenerbahçe Derbisi'nde taraftar can verdi

Futbolseverleri ekrana kilitleyen Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasına dakikalar kala tribünlerde yerini alan bir taraftar kalp krizi geçirdi..

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren maç öncesi deplasman tribününde bulunan bir Fenerbahçe taraftarı geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

Galatasaray - Fenerbahçe maçından acı haber geldi. Türk Telekom Stadı'nda deplasman tribününde maçı izlemeye gelen bir Fenerbahçe taraftarı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Fenerbahçe, sosyal medyadan yaptığı duyuruda acı haberi açıkladı:

"Fenerbahçemizin, Türk Telekom Stadyumu’nda oynayacağı maç için stada gelen bir taraftarımızın, kalp krizi geçirerek vefat ettiğini eşsiz bir üzüntü ile öğrendik.

Taraftarımıza Allah’tan rahmet; değerli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.