Galatasaray - Gençlerbirliği maçı sahada muhtemel 11'ler

CimBom'un bu akşamki maçta tek hedefi var, Gençlerbirliği'ni yenip ligdeki üç maçlık galibiyet serisini devam ettirmek.

17 Ekim 2015 Cumartesi 17:29
Galatasaray - Gençlerbirliği maçı sahada muhtemel 11'ler






Galatasaray - Gençlerbirliği maçı sahada muhtemel 11'ler


Spor Toto Süper Lig'de üç maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında da kazanıp milli ara dönüşü serisini devam ettirmek istiyor.


CimBom'un bu akşamki maçta tek hedefi var, Gençlerbirliği'ni yenip ligdeki üç maçlık galibiyet serisini devam ettirmek.

Trabzonspor (1-0), Gaziantepspor (2-1) ve Başakşehir (2-0) önünde galip gelen Aslan, ayrıca Benfica maçı öncesinde de moral bulmak istiyor.  

BURAK YILMAZ FENERBAHÇE'YE

HAMZA Hamzaoğlu, Burak Yılmaz, Jason Denayer ve Lukas Podolski'nin sakatlıkları nedeniyle düşünceli. Burak Yılmaz ancak Fenerbahçe derbisine yetişecek. Denayer'in durumu belirsiz. Lukas Podolski ise hazır.

GOLCÜLERİ AHMETLER DURDURACAK

GENÇLERBİRLİĞİ altyapısından çıkarak A takıma yükselen Ahmet Çalık ve Ahmet Oğuz, G.Saray forvetlerine geçit vermeyeceklerini açıkladı. Stoper Ahmet Çalık ile sağ bek Ahmet Oğuz, "Kadrodaki herkes arkadaş, çok samimi ve iyi bir takım havası var. Galatasaray'ın seyircisi arkasında olacak ama biz geçit vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE DERBİSİ ÖNCESİ KART ALARMI

GALATASARAY'DA Fenerbahçe derbisi öncesi Wesley Sneijder'a kart uyarısı yapıldı. Sarı kart görmesi halinde F.Bahçe derbisinde cezalı duruma düşecek olan Sniper'a, "Hakem genç her an kart gösterebilir, dikkatli ol" denildi. Sarı-kırmızılılar'da Sabri Sarıoğlu da ceza sınırında. 

PENALTI OLURSA SNEIJDER ATACAK

Gençlerbirliği maçından 1.5 gün önce Hollandalı yıldıza takım arkadaşları da jest yapacak. Xess Xava için maçtan 3 puan almak isteyen Galatasaray'da Kaptan Selçuk İnan da penaltı olması halinde de topu Sneijder'a uzatacak.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Rodriguez, Selçuk, Sneijder, Podolski, Yasin, Umut Bulut

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Kulusiç, Latovlevici, Doğa, Dimitriadis, Tomic,  İrfan, El Kebir, Stancu        

SAAT: 19.00
YER: TT Telekom
HAKEM: Çağatay Şahan
YAYIN: Lig TV 

Son Güncelleme: 17.10.2015 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.