Galatasaray Hatayspor'u zor yendi

Galatsaray kupanın flaş takımı Hatayspor'u 2 golle geçti.

06 Şubat 2019 Çarşamba 23:00
Galatasaray Hatayspor'u zor yendi






Galatasaray Hatayspor'u zor yendi

   Galatsaray kupanın flaş takımı Hatayspor'u 2 golle geçti.Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Hatayspor ile karşılaşan Galatasaray, maçın büyük bölümünü 10 kişi sürdüren rakibi karşısında 2-0 galip geldi ve rövanş öncesi avantaj elde etti.

Karşılaşmanın 7. dakikasında kullanılan köşe vuruşuna iyi yükselen ve kafa vuruşu gerçekleştiren yeni transfer Cristian Luyindama, Türk Telekom Stadı’ndaki ilk maçında golle tanıştı ve Galatasaray’ı 1-0 öne geçirdi.

Konuk ekip Hatayspor’un kalecisi Ömer Alıcı da 41. dakikada topa ceza sahası dışında elle müdahale ederek mutlak gol pozisyonunu engellediği gerekçesiyle VAR kararıyla kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Eksik kalan rakibi karşısında ikinci yarıda farkı arttırmak isteyen Galatasaray hücum organizasyonlarında başarısız olurken, Spor Toto 1. Lig ekibi Hatayspor ise beraberlik fırsatlarını değerlendiremedi.

Oyuna ikinci yarı dahil olan Sofianne Feghouli 90+2’de attığı golle takımını rahatlatan isim oldu ve Galatasaray sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final rövanş maçları 26, 27 ve 28 Şubat 2019 tarihlerinde oynanacak. Yarı final ilk karşılaşmaları 2, 3 veya 4 Nisan'da, rövanş maçları ise 23, 24 veya 25 Nisan 2019'da yapılırken, Ziraat Türkiye Kupası'nın final maçı 16 Mayıs 2019 tarihinde oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayHatayspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.