Galatasaray kafilesi Eskişehir'de

Hakan TÜRKTAN-Saadet YÖRÜKÇÜ / ESKİŞEHİR,()- ZİRAAT Türkiye Kupası grup maçında yarın akşam Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, Eskişehir'e geldi. Sarı-kırmızılı futbolcu ve teknik heyeti taşıyan Türk...

27 Ocak 2015 Salı 20:33
Galatasaray kafilesi Eskişehir'de






Hakan TÜRKTAN-Saadet YÖRÜKÇÜ / ESKİŞEHİR,()- ZİRAAT Türkiye Kupası grup maçında yarın akşam Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, Eskişehir'e geldi.

Sarı-kırmızılı futbolcu ve teknik heyeti taşıyan Türk Hava Yolları'na (THY)  ait özel uçak akşam saatlerinde Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na indi. Takımla birlikte Eskişehir'e gelen kafilede Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da yer aldı. Albayrak basın mensuplarına 'I Love you' dedi.


Havaalanı önünde bekleyen otobüse binen Galatasaraylı futbolcular ve teknik adamlar polis eskortu eşliğinde Rixos Eskişehir'e götürüldü.  Galatasaray, yarın saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

FFOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.