Galatasaray, Kardemir Karabükspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

İSTANBUL, () - GALATASARAY, Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma hareketleriyle...

06 Kasım 2014 Perşembe 15:47
Galatasaray, Kardemir Karabükspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü






İSTANBUL, () - GALATASARAY, Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanın ilk bölümünde sarı kırmızılı oyuncular topla çalışmalar gerçekleştirdi. Daha sonra dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçın ardından ana bölümde taktik antrenman yapıldı. Antrenman, son bölümdeki bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Borussia Dortmund maçında sağ kalça gluteal kas grubunda 2. derece zorlanma tespit edilen Semih Kaya'nın tedavisine başlandığı bildirildi. Kulüp doktoru Op. Dr. Yener İnce tarafından PRP enjeksiyonu uygulanan Semih'in, günü dinlenerek geçirdiği açıklandı.

Galatasaray, yarın saat 13.00'te yapacağı antrenmanın ardından Kardemir Karabükspor maçı için karayoluyla Karabük'e gidecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.