Galatasaray Kulübü 112. yılını kutlayacak

Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde yarın Ali Sami Yen'in mezarı ziyaret edilecek ve 14 Ekim Cumartesi günü Galatasaray Lisesi'nde tören yapılacak.

12 Ekim 2017 Perşembe 10:17
Galatasaray Kulübü 112. yılını kutlayacak






İSTANBUL - (AA) - Galatasaray'ın 112. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri yarın kulübün kurucusu Ali Sami Yen'in mezarını ziyaretle başlayacak.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, etkinlikler kapsamında Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri ziyaret edilecek ve 14 Ekim Cumartesi günü de Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlenecek.

Galatasaray Lisesi'nde Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşuyla başlayacak törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in konuşması sonrası, en yaşlı üye tarafından yaş kütüğüne 112. yıl plaketi çakılacak. Kulüp divan kurulunda 50. üyelik yıllarını dolduranlara berat ve madalyalarının verileceği törende, geride kalan yıl içinde bütün branşlarda kazanılan ödül ile kupalar da Galatasaray Müzesi'ne teslim edilecek.

Organizasyonun sonunda geleneksel Galatasaray pilavı yenilecek ve Galatasaray Müzesi gezilecek.

Muhabir: Ercan Çakar

Son Güncelleme: 12.10.2017 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.