Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Yasaman: Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız

Serhan TÜRK/İSTANBUL, () - GALATASARAY Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, "Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız" yanıtını verdi. Galatasaray'ın Manisaspor'u 4-0 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası...

03 Mart 2015 Salı 23:48
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Yasaman: Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız






Serhan TÜRK/İSTANBUL, () - GALATASARAY Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, "Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız" yanıtını verdi.

Galatasaray'ın Manisaspor'u 4-0 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yasaman, iki kupada da iddialı olduklarını belirterek, şunları söyledi:


"Güzel goller attık. Güzel bir hazırlık maçı gibi oldu, 4 gol attık. Pazara devamını istiyoruz. İnşallah galip geleceğiz. İki kupada da iddialıyız. Bu kupayı da almak istiyoruz. Fenerbahçe maçına gitmeyi düşünmüyorum ama başkan beraber gidelim derse gideriz. Seyircimiz gitmiyor. Seyircimizin olmadığı yerde biz de olmayabiliriz."

Bir gazetecinin "Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray şampiyon olursa alkışlayacağını söyledi. Fenerbahçe şampiyon olursa siz alkışlar mısınız" sorusuna Yasaman, "İçimiz kan ağlayarak alkışlarız" yanıtını verdi.

Hamdi Yasaman ayrıca, hastaneye kaldırılan kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'ın önemli bir rahatsızlığının olmadığını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.