Galatasaray Manchester United maçı golleri ve geniş özeti izle

Hazırlık karşılaşmaları sürüyor, takımlar kendilerini yeni sezona hazırlıyor. Galatasaray Manchester United ile karşılaştı. Galatasaray Manchester United maçı golleri ve geniş özeti izle

30 Temmuz 2016 Cumartesi 22:27
Galatasaray Manchester United maçı golleri ve geniş özeti izle






Galatasaray, İsveç'in Göteborg kentindeki Gamla Ullevi Stadı'nda Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United ile karşılaştı. Galatasaray, Süper Kupa finali öncesinde gücünü tarttı. TSİ 20.30'da başlayan maçı, D-Smart'ın 77 nolu kanalı Smart Spor kanalından izlendi.

Galatasaray 2-5 Manchester United

İsveç'teki Gamla Ullevi Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'ın golleri, 22. dakikada Sinan Gümüş ve 40. dakikada Bruma'dan geldi. Manchester United'a galibiyeti getiren golleri ise 4. dakikada Ibrahimovic, 55. ve 58. dakikalarda Rooney, 62. dakikada Fellaini ve 74. dakikada Mata kaydetti.

 
Son Güncelleme: 17.08.2016 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.