Galatasaray Odeabank Başantrenörü Memnun: Dramatik bir mağlubiyet oldu

Hakan TARHAN/İSTANBUL, () - GALATASARAY Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Fenerbahçe'ye 58-56 mağlup oldukları FIBA Euroleague çeyrek final ilk maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, dramatik bir yenilgi aldıklarını ifade ederek,...

03 Mart 2015 Salı 22:59
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Memnun: Dramatik bir mağlubiyet oldu






Hakan TARHAN/İSTANBUL, () - GALATASARAY Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Fenerbahçe'ye 58-56 mağlup oldukları FIBA Euroleague çeyrek final ilk maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, dramatik bir yenilgi aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"İlk yarıda farklı düşmemize rağmen ikinci devre çok iyi oynadık. Martinez'in sakatlanmasının ardından oyun kurmakta zorlandık. Bizim açımızdan dramatik bir mağlubiyet oldu. İkinci yarı adapte olduk ve maçı istediğimiz yere getirdik. Karşımızda iyi oyunculardan kurulu bir takım vardı. Basit birkaç hatamızı cezalandırdılar. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Bitmiş bir şey yok. Fenerbahçe çok iddialı bir takım olmasına rağmen onlarla oynayabileceğimizi biliyorduk. Bunu gösterdik. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp Çuma günü 'ya tamam, ya devam' diyeceğiz. Seriyi tekrar bu sahaya taşımak istiyoruz."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, küfürlü tezahüratta bulunan taraftarları uyarmasının güzel bir davranış olduğunu da vurgulayan Memnun, "Küfrün


hiçbir yerde olmaması lazım. Kadın maçında hiç olmaması lazım. Bu insanlar kardeşlerimiz, kızlarımız, annelerimiz, ablalarımız... Kimsenin bunları yapmaması lazım. Başkan güzel şeyler söylemiş" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın oyuncusu Kelsey Bone ise zor bir maç oynadıklarını belirterek, bu karşılaşmayı unutup ikinci maç için hazırlıklara başlayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki ise basın toplantısına katılmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.