Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçının ardından

Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, () - FIBA Kadınlar Euroleague çeyrek final ikinci maçında Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi 59-57 mağlup ederek, seride durumu 1-1'e getirdi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından açıklamalarda...

06 Mart 2015 Cuma 19:54
Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçının ardından






Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, () - FIBA Kadınlar Euroleague çeyrek final ikinci maçında Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi 59-57 mağlup ederek, seride durumu 1-1'e getirdi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ekrem Memnun, "Bugün burada, oradaki maçın sonunda yaptığımız basit hataları yapmadık. Devam ettiğimiz için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Ekrem Memnun, "Konsantre olup çok akıllı oynadık. Son 2-3 dakika müthiş müdafaa yaptık. Hücumda da çok akıllı oynadık. Biraz dramatik oldu sonu daha kolay olabilirdi. Gün geçtikçe gelişen bir takımız. Bugün sakat olup oynayamayan oyuncularım vardı. Son maça Kadıköy'de kazanmak için var gücümüzle devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Galatasaray Odeabank oyuncularından Ayşegül Günay, "Kazandığımız için mutluyum. Galibiyete ihtiyacımız vardı. İlk maçta son anda kaybettik. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Üçüncü maça taşıdık. Orada da galibiyetle çıkıp Final Four’a kalmak istiyoruz'' dedi.

Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki ise mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamasında, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Buradan çıkmak için ikinci bir galibiyete ihtiyacımız var. Şimdi kesinlikle taraftarımız arkamızdayken üçüncü maçı kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.