Galatasaray rahat kazandı

 Galatasaray Trabzonspor'u farklı yendi ve lig yarışında puan farkını Medipol Başakşehir'le 6'ya indirdi.

10 Şubat 2019 Pazar 21:01
Galatasaray rahat kazandı






Galatasaray rahat kazandı

   Galatasaray Trabzonspor'u farklı yendi ve lig yarışında puan farkını Medipol Başakşehir'le 6'ya indirdi.Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında merakla beklenen mücadelede Galatasaray ve Trabzonspor Türk Telekom Stadı’nda bir araya geldi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta ev sahibi Galatasaray, 3-1’lik skorla kazandı ve 39 puana yükselerek Medipol Başakşehir’in puan kaybettiği haftada farkı 6’ya indirmeyi başardı.

   Konuk ekip Trabzonspor ise eksiklerine rağmen üç puana uzanarak moral depolamak ve 36 puana ulaşarak Galatasaray ve Beşiktaş’ı yakalamak isterken sahadan yenik ayrıldı ve 33 puanla 5. sırada kaldı. Maçta Galatasaray’ın golleri 21’de penaltıdan Mbaye Diagne ve 45 ile 51’de Younes Belhanda’dan geldi. Konuk ekibin sayısını ise 30’da Hugo Rodallega kaydetti.

   Ev sahibinde Fernando ve Sinan Gümüş, cezaları nedeniyle Trabzonspor'a forma giyemedi. Emre Akbaba ise dört ay aradan sonra sahalara döndü. Yıldız oyuncu 89’da geceye iki golle damga vuran Belhanda’nın yerine oyuna girdi. Eksikleri nedeniyle bir süredir başı ağrıyan Trabzonspor’da ise Galatasaray maçı kadrosuna sakatlığı geçen Jose Sosa dahil edilirken, Joao Pereira, Filip Novak ve kaleci Uğurcan Çakır ise İstanbul’a götürülmedi. 2003 doğumlu genç kaleci Kağan Moradaoğlu ise bu sezon ilk kez kadroda kendine yer buldu.

    Galatasaray'ın yeni transferi Mbaye Diagne, ilk kez bir karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı giydi. Ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan 10 milyon avro bonservis ücretiyle kadroya katılan Senegalli futbolcu, lacivert-beyazlı takımdan kalan cezasını tamamladı ve Terim tarafından ilk 11’de kendisine yer verildi. Yıldız golcü sahneye 21’de çıktı. Beyaz noktadan hata yapmayan Diagne, sarı-kırmızılı formayla ilk golüne imza attı ve ligdeki gol sayısını 21’e çıkardı.

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

TRABZONSPOR: Arda, Kamil Ahmet, Hosseini, Hüseyin Türkmen, Amiri, Toure, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Rodallega

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

(Beinsports)

Son Güncelleme: 10.02.2019 21:07
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayTrabzonspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.