Galatasaray rahat kazandı

 Galatasaray evinde ağırladığı DG Sivasspor'u 4-2 gibi net bir skorla geçti.

23 Aralık 2018 Pazar 20:52
Galatasaray rahat kazandı






Galatasaray rahat kazandı

   Galatasaray evinde ağırladığı DG Sivasspor'u 4-2 gibi net bir skorla geçti.Karşılşamanın hemen başında 1-0 yenik duruma düşen sarı kırmızılılar kısa sürede beraberliği ve galibiyeti yakaladılar.Karşılaşmada 9'cu dakikada Robinho ile konuk ekip 1-0 öne geçti.Galatasaray 19'cu dakikada  VAR uyarısıyla penaltı kazanırken 20'ci dakikada  Eren Derdiyok beyaz noktadan hata yapmadı: 1-1. Karşılşamanın 30'cu dakikasında  Feghouli ile Galatasaray 2-1 öne geçti. 41'ci dakikada  Robinho ile skor 2-2'ye geldi. İlk yarı karşılıklı golerle 2-2 bitti.

   Karşılşamanın ikinci yarısında 53'cü dakikada Galatasaray, Onyekuru ile 3-2 öne geçti. 69'cu dakikada  Onyekuru yine sahne çıktı ve durumu 4-2 yaptı.Karşılşamnın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca karılaşma Galatasaray'ın 4-2 galibiyeti ile sonuçlandı.Bu sonuçla Galatasaray ilk devreyi 29 puanla tamamlarken, Demir Grup Sivasspor  24 puanda kaldı.

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Ozan, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Onyekuru, Belhanda, Feghouli, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Tolgahan, Douglas, Bjarsmyr, David Braz, Uğur Çiftçi, Hakan, Robinho, Ndinga, Torje, Emre Kılınç, Muhammet

TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Keleş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.