Galatasaray, Schalke 04 maçı saat kaçta, hangi kanalda

   Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oyanayacağı Schake 04 maçı saat 22.00 de başlıyor ve BeIN Sports'tan naklen yayınlanıyor.

24 Ekim 2018 Çarşamba 09:38
Galatasaray, Schalke 04 maçı saat kaçta, hangi kanalda






Galatasaray, Schalke 04 maçı saat kaçta, hangi kanalda
   Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oyanayacağı Schake 04 maçı saat 22.00 de başlıyor ve BeIN Sports'tan naklen yayınlanıyor.Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü haftasında bu akşam sahasında Almanya temsilcisi Schalke 04 ile karşı karşıya gelecek. Saat 22:00’de başlayacak Galatasaray-Schalke maçı BeIN Sports’tan naklen yayınlanacak.
   Galatasaray, Schalke 04 karşılaşmasını  Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoit Bastien yönetecek. Bastien’ın yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Frederic Haquette yaparken, Benoit Millot ile Jerome Miguelgorry ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cyril Mugnier olacak.

Galatasaray ile Schalke bugüne kadar resmi maçlarda iki kez rakip oldu. İki takım 2012-2013 sezonu Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu’ndaki mücadele 1-1 sona ererken, Almanya’daki karşılaşmayı Umut Bulut’un son dakika golü ile 3-2 kazanan sarı-kırmızılılar, çeyrek finale kalmıştı.

Muhtemel  11’ler 
Galatasaray: Fernando, Muslera, Linnes, Maicon, Ozan Kabak, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Belhanda, Sinan, Rodrigues, Eren

Schalke 04:Alexander Nübel, Caligiuri, Sane, Matija Nastasic, Mendyl, Omar Mascarell, Rudy, McKennie, Konoplyanka, Breel Embolo, Mark Uth
Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü haftasında Schalke ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Galatasaray antreman notları;
   Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda dün gerçekleştirilen antrenmana hareketlilik çalışmasıyla başlandı.

Daha sonra koordinasyon sürat çalışması yapıldı. Antrenmanın devam eden bölümünde gruplar hâlinde beşe iki dar alan oyunu oynandı.

Ana bölümde ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde sınırlı alanda taktiksel oyun gerçekleştirildi.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Antrenmanın ardından oyuncumuz Serdar Aziz'in doğum günü kutlandı.

Galatasaray Futbol Takımı, Schalke karşılaşması için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

Sözcü

Son Güncelleme: 24.10.2018 07:07
Anahtar Kelimeler:
GalatasaraySchalke 04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.