Galatasaray spor kulübü basın toplantısı yaptı

Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri, başkan Dursun Özbek'in de katılımı ile Fenerbahçe karşısında "hükmen yenik" sayılmalarının ardından basın toplantısı düzenledi.

01 Aralık 2015 Salı 15:14
Galatasaray spor kulübü basın toplantısı yaptı






Harun Erdenay'ı görevini bırakmaya davet eden Özbek, "Bildiğiniz gibi geçen Cumartesi günü Fenerbahçe ile kadın basketbol maçında mücadele ettik, onları yendik. Muazzam alın teri. Sahada galip gelebilirsiniz ama yeterli mi? Orada başka bir güçler devreye giriyor. Galatasaray, Fenerbahçe'yi yenerse bu federasyonun kabul edebileceği bir şey değil. Nitekim öyle de oldu. Sen bu işi bırak! Bizim çocuk kim kardeşim? Federasyon sahada alınteri dökerek, Galatasaray'ın bileğinin hakkıyla kazandığı galibiyete bir şeyler yapması lazımdı. Galatasaray'ın hakkını kimse yiyemez, kimse gasp edemez.  Federasyon başkanına sesleniyorum, "Sen bu işi bırak!" Galatasaray'ın gücünün bedelinin kudretini ödeyecek gücün var mı? Sen kimsin? Bırak o görevi. Galatasaray'ın gücünün bedelinin kudretini ödeyecek gücün var mı? Fenerbahçe'nin "emir eli" pozisyonunu terket. Basketbol sahalarda oynansın, masada değil." ifadelerini kaydetti.

Galatasaray Spor Kulübü'nün basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal ise, "Harun ile görüştük. 'Biz hata yaptık, bu maçın yeniden oynanmasını talep edeceğim' dedi. Sonra bu beklemediğimiz karar çıktı. Fenerbahçe federasyonu yönetiyor, bunu zaten hepimiz biliyoruz. Federasyonda çalışan ve bu maçın kararını verenlerden biri de Fenerbahçe spor kulübünündeki bir yöneticinin eşi. Biz, Fenerbahçe'nin 4'te 1'i bütçeyle devam ediyoruz ama her yıl da yeniyoruz, bunu kaldıramıyorlar." şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 01.12.2015 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.