Galatasaray taraftarı şampiyonluğu kutladı

SPOR Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaraylı taraftarlar İzmir'de şampiyonluğu kutlamak için sokaklara döküldü. Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. 20. şampiyonluğuna...

26 Mayıs 2015 Salı 00:54
Galatasaray taraftarı şampiyonluğu kutladı






SPOR Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaraylı taraftarlar İzmir'de şampiyonluğu kutlamak için sokaklara döküldü.
Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. 20. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, 4. yıldızı takmaya da hak kazandı. Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir karşısında puan kaybetmesi üzerine İzmir'de çeşitli kafelerde ve evlerinde izleyen Galatasaraylı taraftarlar, müsabakanın bitimiyle birlikte İzmir sokaklarını doldurdu. Kutlamalar zaman zaman trafiğin aksamasına neden oldu. Karşılaşmanın ardından araçlarıyla konvoy oluşturarak kentte tur atan sarı-kırmızılı seyirciler, coşkularını Cumhuriyet ve Gündoğdu meydanlarında devam ettirdi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.