Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Pozisyonları değerlendiren Fenerbahçe oldu"

HAKAN TARHAN - İSTANBUL Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Hamzaoğlu, iki takımın da galibiyet için oynadığını ifade ederek, Güzel...

08 Mart 2015 Pazar 22:30
Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu:






HAKAN TARHAN - İSTANBUL

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.



Hamzaoğlu, iki takımın da galibiyet için oynadığını ifade ederek, Güzel bir maç oldu. Karşılıklı pozisyonlar vardı ama değerlendiren ve 3 puanı alan Fenerbahçe oldu. Pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Böyle bir maçta pozisyona girmek tabii ki önemli ancak değerlendirebilmek daha da önemli. Geriye düştükten sonra da pozisyonlarımız oldu ve yine kullanamadık. Mücadelelerinden ve kazanma azimlerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde 11 maç daha var. Yarış devam ediyor. Lig bitene kadar da sürecek gibi gözüküyor. İnşallah ipi göğüsleyen biz oluruz dedi.



Teknik adam, Emre Çolak değişikliğinin geç yapıldığı şeklinde yöneltilen bir soru üzerine, Emre bizim üçüncü değişikliğimizdi ve daha önce yapma şansımız yoktu. Bu değişikliği erken yapsaydık ve sonrasında bir sakatlık durumu olsaydı, maçı 10 kişi bitirebilirdik. Aslında Hakan Balta'nın sakatlanması oyun anlayışımızı etkiledi. Yerine giren Koray Günter iyiydi ama biz Hakan'la daha farklı oynuyorduk. Belki orta sahada biraz daha etkili olabilir, Sneijder'i daha fazla topla buluşturabilirdik. Gol fırsatlarını değerlendiremediğimiz için maçın sonucu istediğimiz gibi olmadı yanıtını verdi.




Bir basın mensubunun, Maç sonrası başkan Duygun Yarsuvat'la karşılaştım ve 15 yıldır Fenerbahçe'yi yenemedikleri için üzgün olup olmadıklarını sordum. O ise, 'gelenek devam ediyor' dedi şeklindeki sözleri üzerine Hamzaoğlu, Tabii ki üzgünüz. Başkanımız da üzgündür. Sonuçta bir maç oynadık. Kazanabilirdik de ama kaybettik. Ortaya koyduğumuz bir mücadele var. Lig devam ediyor. Oturup ağlayacak değiliz. Şu andan itibaren önümüzdeki maça hazırlanmak durumundayız diye konuştu.



Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, son yılların en sakin derbisinin geride kaldığı yönündeki bir yorum üzerine de, şunları söyledi;



Futbol neyi gerektiriyorsa, kazanmak için onu yapmamız gerektiğini söylemiştik. Bugün sahada sadece futbol oynandı ve sonrasında sadece futbolun konuşulacak olması önemli bir gelişme. Devamı da olmalı, çünkü doğru olan şey bu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.