Galatasaray yarı finalde

Galatasaray deplasmanda oynadığı Hatayspor maçını 4-2 kaybetmesine ragmen turu geçti.

27 Şubat 2019 Çarşamba 16:22
Galatasaray yarı finalde






Galatasaray yarı finalde

    Galatasaray deplasmanda oynadığı Hatayspor maçını 4-2 kaybetmesine ragmen turu geçti.Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Spor Toto 1. Lig temsilcisi Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Antakya Atatürk Stadı’nda müthiş anların yaşandığı maçta gol perdesini 21.dakikada Galatasaray adına Muğdat Çelik açtı: 0-1.

53.dakikada Emre Akbaba ile farkı 2’ye çıkarıp rahatladığını düşünen Galatasaray’a Hatayspor büyük bir sürpriz yaptı.

59’da Gökhan Karadeniz’in penaltı golüyle farkı 1’e indiren Hatayspor, 6 dakika sonra bir kez daha penaltı kazandı. Topun başına yeniden geçen Gökhan Karadeniz beraberliği getiren golü kaydetti: 2-2.

Tur için umutlanan Hatay 79’da Mirkan Aydın’ın şık golüyle maçta öne geçti: 3-2. Tur için 2 gole ihtiyacı olan ev sahibi son 10 dakikada müthiş bir baskı kurdu.

83’te Selim Ilgaz’ın sol kanattan çevirdiği topta Galatasaray kalecisi İsmail Çipe topu bacaklarının arasından kaçırdı ve top ağlarla buluştu. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu VAR incelemesi sonrası golü verdi: 4-2.

Topun korner çizgisini tamamen geçip geçmediği tartışmalarının yaşandığı o anlar maça damga vurdu.

4-2’ye gelen maçta Hatay tur için kalan dakikalarda 1 gol daha bulmak için var gücüyle hücum etti ancak skoru değiştiremedi. Galatasaray’ın son saniyelerde Onyekuru ile bulduğu bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 4-2 kazanmasına rağmen tur atlayamayan Hatayspor mücadelenin ardından büyük bir üzüntü yaşadı.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayHatayspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.