Galatasaray Avrupa Ligi vizesini aldı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta maçında kendi sahasında Porto'ya 3-2 yenildi.

11 Aralık 2018 Salı 22:54
Galatasaray Avrupa Ligi vizesini aldı






Galatasaray Avrupa Ligi vizesini aldı

     Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta maçında kendi sahasında Porto'ya 3-2 yenildi. Grubun diğer maçında Schalke, Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti ve Sarı-Kırmızılı ekip grubu 3. bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı.UEFA Şampiyonlar Ligi’nde D Grubu’nun son maçında temsilcimiz Galatasaray, Porto’yu konuk etti. Grupta liderlik koltuğunu garanti altına alan Porto karşısında Aslan, bu sezonki Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi’nde devam edebilmek için gereken sonucu elde etmenin peşinde sahaya çıktı. Galatasaray 3-2’lik mağlubiyete rağmen Almanya’da Schalke 04 ile Lokomotiv Moskova’yı bir araya getiren maçı 1-0 Schalke 04 kazanınca Avrupa Ligi vizesini aldı.

   Karşılaşmada 10. dakikada temsilcimizin penaltı beklediği tartışmalı pozisyonda Kulbakov ve yardımcıları öncesinde penaltıdan önce ofsayt tespit etti. Porto 17’de Felipe ile 1-0 öne geçti. 42’de Marege’nın penaltı golüyle fark ikiye çıktı: 2-0. 45+1’de ise bu kez Galatasaray, Feghouli’nin penaltı golüyle skoru 2-1’e getirdi.

   İkinci yarıda 57’de Sergio Oliveira durumu 3-1’e getirdi. 65’te tartışılan isim Eren Derdiyok’la fark 1’e indi: 3-2. Golün hemen ardından 67’de hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. İlk golde olduğu gibi beyaz noktada topun başına geçen Feghouli’nin vuruşu üst direkte patladı. Kalan bölümde skoru değiştirmek için çabalayan Aslan golü bulamadı ve maç 3-2 sona erdi.

STAT: Türk Telekom

HAKEM: Aleksei Kulbakov

GALATASARAY: Muslera, Maicon, Donk, Ozan Kabak, Mariano, Fernando, Ndiaye, Nagatomo, Feghouli, Rodrigues, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

PORTO: Casillas, Maxi, Felipe, Diogo Leite, Alex Telles, Danilo, Sergio Oliveira, Herrera, Hernani, Marega, Adrian Lopez

TEKNİK DİREKTÖR: Sergio Conceiçao

Sözcü

Son Güncelleme: 12.12.2018 05:49
Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.