Galatasaray'a Karabük’te Coşkulu Karşılama

Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - SPOR Toto Süper Lig'de yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Karabük'ün Safranbolu İlçesi’nde taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Akşam saatlerinde uçakla Kastamonu...

07 Kasım 2014 Cuma 21:28
Galatasaray'a Karabük’te Coşkulu Karşılama






Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - SPOR Toto Süper Lig'de yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Karabük'ün Safranbolu İlçesi’nde taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.
Akşam saatlerinde uçakla Kastamonu Havalimanı'na inen Galatasaray kafilesi, saat 20.00 sıralarında da otobüsle Safranbolu'ya geldi. Sarı kırmızılı kafile, konaklayacağı otelin önünde toplanan yaklaşık 200 taraftar tarafından meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Taraftarlar, sevgi gösterilerinde bulundukları futbolcuların cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekmeye çalıştı. Bazı taraftarlar, futbolcuları daha iyi görebilmek için ağaca çıktı. Taraftarlar, özellikle Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile futbolculardan Melo ile Sabri'ye sevgi gösterilerinde bulundu. Melo ve Sabri, otelin önünde bekleyen Galatasaray taraftarı 13 yaşındaki bedensel engelli Ayşenur Acar’ın elindeki formaya imza atıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Taraftarlar daha sonra otelin önünden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.