Galatasaray'da Burak Yılmaz takımla çalışmalara başladı

İSTANBUL, () - GALATASARAY'da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan golcü futbolcu Burak Yılmaz takımla birlikte çalışmalara başladı. Süper Lig'in 21. haftasında Medicana Sivasspor maçında sakatlanan Burak Yılmaz,...

02 Mart 2015 Pazartesi 23:25
Galatasaray'da Burak Yılmaz takımla çalışmalara başladı






İSTANBUL, () - GALATASARAY'da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan golcü futbolcu Burak Yılmaz takımla birlikte çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 21. haftasında Medicana Sivasspor maçında sakatlanan Burak Yılmaz, Manisaspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın bu akşamki antrenmanında takımla birlikte çalıştı. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, ameliyat edilen Melo'nun dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.