Galatasaray'da yeni yönetim heyecanı, Kongre günü

Galatasaray Kulübü yeni başkana hazırlanıyor. Bugün başlayan kongrede Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan yarışıyor.

23 Mayıs 2015 Cumartesi 11:46
Galatasaray'da yeni yönetim heyecanı, Kongre günü






Galatasaray'da yeni yönetim heyecanı, Kongre günü

Galatasaray Kulübü yeni başkana hazırlanıyor. Bugün başlayan kongrede Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan yarışıyor. 2015'e ağır kirzle giren Cimbom'da 36 başkan ve ekibini ciddi sorunlar bekliyor. Ünal Aysal'ın bıraktığı ağır borç yükü ve tartışmalı transferlerin ardından göreve gelecek yeni yönetimin izleyeceği strateji de merakla bekleniyor..


CİMBOM İÇİN GEÇİŞ SÜRECİ BUGÜN BİTECEK


Aysal ve ekibinin geçtiğimiz yıl görevi bırakmasının ardından bugün başlayan olağan kongre, Galatasaray için oldukça önemli. Taraftarın yakından takip ettiği kongrede delegelerin oy kullanma süresi saat 15.00'te sona eriyor.

7 BİN ÜYE OY KULLANACAK

Galatasaray'ın olağan seçimli genel kurulu bugün yapılıyor. Sarı-kırmızılı kulübün 99. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başlayacak. Genel kurulda kongre divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere geçilecek. Kayıtları açık olup, aidatlarını yatırmış 7 bin 908 üyeden, yakın zamanda vefat eden ve kulüpte çalışanların düşülmesinin ardından, 7 bin 856 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu duyuruldu. Kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi'nde 15 sandık kurulacak ve saat 15.00'te oy kullanma işlemi sona erecek.

KIRMIZI, SARI VE GRİ RENK PUSULALAR BASILDI

Başkan Duygun Yarsuvat'ın yeniden aday olmadığı seçimde Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan başkanlık yarışı verecek. Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Ahmet Özdoğan için sarı ve Turgay Kıran için de gri renkte basılan oy pusulalarını kullanacak. Galatasaray'ın 110 yıllık tarihinde şimdiye dek 35 farklı kişi başkanlık yaparken, kulübün kurucusu ve ilk başkanı olan Ali Sami Yen, en uzun süre bu görevi kalan isim konumunda bulunuyor.

YARSUVAT'IN 210 GÜNLÜK DÖNEMİ

G.Saray'da 25 Ekim 2014 tarihinde başkanlığa seçilen ve koltuğu Ünal Aysal'dan devralan Yarsuvat, 210 günlük geçiş döneminden sonra veda ediyor. Söz verdiği gibi yeniden aday olmayan Yarsuvat, futbol takımının 4. yıldızı takacağı vaadini gerçekleştirmeye de çok yakın.

Son Güncelleme: 23.05.2015 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.