Galatasaray’ın 38. Başkanı Mustafa Cengiz oldu

Galatasaray'da 4 başkan adayının yarıştığı seçimli olağan genel kurul büyük bir heyecanla devam ediyor.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 20:22
Galatasaray’ın 38. Başkanı Mustafa Cengiz oldu






Galatasaray’ın 38. Başkanı Mustafa Cengiz oldu

   Galatasaray'da 4 başkan adayının yarıştığı seçimli olağan genel kurul büyük bir heyecanla devam ediyor. Saat 15.00 itibariyle oy kullanma işlemi sona erdi ve 4 bin 803 üyenin oy kullandığı açıklandı. Mustafa Cengiz, 16'ncı sandık sonunda 4803 oyun 2062'sini alarak yeniden başkan seçilmeyi garantiledi.Galatasaray’ın Olağan Genel Kuruluu’nda 2062 oya ulaşan Mustafa Cengiz, son 4 sandık öncesi başkan seçilmeyi garantiledi.

Başkan adayları oy kullanımının başlamasından önce konuşmalarını gerçekleştirdi…

Galatasaray başkan adayı Mustafa Cengiz: “Özgür karar ve kanaat, Galatasaray kongre üyelerine ait. Bana oy verecek olan ya da vermemeyi tercih eden herkese teşekkür ediyorum”

Galatasaray başkan adayı Ali Fatinoğlu: “Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kupasını Galatasaray müzesine getirmeyi biz çok istiyoruz. Umarım bu kupayı getirmek de bize nasip olur.”

Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek: “Bu seçimde, ben ve arkadaşlarım Galatasaray’ı üreten bir Galatasaray yapmak için aday olduk. Takımımız şampiyonluğa koşarken, seçim çalışması yapmadık ve kısa sürede projelerimizi anlatmaya çalıştık.”

Galatasaray başkan adayı Ozan Korkut: “Sadece fikirlerimizi projelerimizi ve vizyonumuzu anlattık. Boş vaatlere girmeden, doğruları söyledik. Kırıcı söylemlerden uzak durduk. Ekibim 6 ayrı başkanla çalışmış, 24 yıl tecrübesi olan üyelerden oluşmakta.”

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayMustafa Cengiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.