Galatasaray,Konyaspor maçı hazırlıklarına devam etti

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu sekizinci haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla devam etti.

10 Ekim 2017 Salı 08:50
Galatasaray,Konyaspor maçı hazırlıklarına devam etti






Galatasaray,Konyaspor maçı hazırlıklarına devam etti

   Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu sekizinci haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör  Igor Tudor yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra tempolu koşu  , dar alanda top kapma ve pas çalışmasıyla idmana devam etti. Antrenmanın ana bölümünde ise hücum organizasyonları üzerinde duruldu. Milli takım kamplarından dönen Martin Linnes, Badou Ndiaye ve Sofiane Feghouli koşu yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.