Galatasaraylı futbolcular şampiyonluğu kutladı

Serhan TÜRK/İSTANBUL, () - FENERBAHÇE'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması üzerine ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da futbolcular, Reina'da kutlama yaptı. Kuruçeşme'deki ünlü gece kulübü...

26 Mayıs 2015 Salı 01:33
Galatasaraylı futbolcular şampiyonluğu kutladı






Serhan TÜRK/İSTANBUL, () - FENERBAHÇE'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması üzerine ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da futbolcular, Reina'da kutlama yaptı.

Kuruçeşme'deki ünlü gece kulübü Reina'ya gelen sarı kırmızılı futbolcular, basın mensuplarına yaptıkları açıklamalarda şampiyon olarak 4'üncü yıldızı takmaları nedeniyle büyük mutluluk yaşadıklarını söylediler. Futbolcular, basına kapalı gerçekleştirilen gecede şampiyonluğu doyasıya kutladı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.