Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Karşıyaka Soyunma Odası

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu karşılaşmadan galip gelip 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sahasında konuk ettiği Karşıyaka’yı Ergin’in ve Umut’un golleriyle mağlup...

08 Mart 2015 Pazar 18:59
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Karşıyaka Soyunma Odası






GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu karşılaşmadan galip gelip 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sahasında konuk ettiği Karşıyaka’yı Ergin’in ve Umut’un golleriyle mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, "İlk yarı biraz sıkıntılı gözüksek de maçın ikinci yarısında gerçekten kazanma isteğimizi ve azmimizi geçmiş haftalarda oynadığımız oyunu ortaya koyduk ve 2-0’lık net bir skorla ayrıldık. Ligin ikinci yarısına kötü başlayan bir takımdık. Bu süreç bizim için çok sancılı geçmişti. Önümüzde zorlu bir Şanlıurfaspor maçı var ve bu maçı da kazanıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.
TUYURAN:"TOP KONTROLÜ YOKTU"
Karşıyaka’nın teknik sorumlusu Rıza Tuyuran ise takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak sonuç elde edemediklerini söyledi, "Az hata yapan maçı kazanacaktı. Biz biraz daha fazla hata yaptık, ancak topu iyi kullanmayı planlayan bir oyun kurgumuz vardı. Çok kötü bir zeminde oynadık. Top kontrolünün çok zor olduğu bir zeminde oynadık. Doğru şeyler yapmaya çalışan takımlar için kötü bir zemindi. Biz takım olarak bu maçtan sonraki oynayacağımız maçlara daha iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.