Gaziantepspor-akhisar Belediye Soyunma Odaları

Hasan KIRMIZITAŞ/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi oynadıklarını, ikinci yarı zorlansalar da galip gelmesini bildiklerini söyledi. İlk yarıda tek gol bulabildiklerini ve ikinci...

07 Kasım 2014 Cuma 22:45
Gaziantepspor-akhisar Belediye Soyunma Odaları






Hasan KIRMIZITAŞ/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi oynadıklarını, ikinci yarı zorlansalar da galip gelmesini bildiklerini söyledi.
İlk yarıda tek gol bulabildiklerini ve ikinci golü bulamamış olmalarının kendilerini zorladığını ifade eden Okan Buruk, "İlk devre çok iyi oyun oynadık ve gol bulduk, daha çok gol de bulabilirdi. Ancak maçın ikinci yarısında baskı yedik. Rakibimizin Mehmet Akyüz hamlesi ve Bilal'in orta sahaya çekilmesi ile önde çoğaldılar. Fakat sonuçta oyuncularım başarılı oldu. 3 puan çok önemliydi, iyi mücadele ettik ve doğruları daha çok yapmaya çalıştık. İkinci golü bulsak daha rahat maç olabilirdi. İkinci yarıda rakibin oyunu bizim sahamıza yıkma isteği bizi zorladı. Sonuçta çok önemli galibiyet elde ettik ve bunu alan oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Akhisar Belediye Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, mücadele gücü yüksek bir maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek Gaziantepspor'u kutladı. Akçay şöyle konuştu: "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Kendi sahasında yenilmeyen Gaziantepspor rakibimizde. Başakşehir maçından sonra birkaç oyuncu revizyonuyla takımın direnci arttı ve sahasında mücadele gücü yüksek, iyi oynayan bir takım. Maçın ilk yarısında algımız düşüktü, ikinci yarı geri getirdik, ama gayretimiz maçın geri gelmesini sağlamadı. Çok pozisyonu olmayan ama mücadele gücü yüksek karşılaşma oldu. İkinci yarı takımın geri gelmesi bizim için en iyi durum. Kötü olan ise oyuncu kaybımız oldu. Puan ve oyuncu kaybettik, dolayısıyla kötü bir müsabaka oynamış olduk. Gaziantepspor'u galibiyetinden dolayı kutluyorum. Biz de bu aradan faydalanarak yaralarımızı saracağız." 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.