Gaziantepspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor

SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını 3 puan parolası ile sürdürdü. Celal Doğan Tesisleri’nde öğleden sonra teknik direktör Okan Buruk yönetiminde antrenmana...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 19:24
Gaziantepspor, Beşiktaş maçına hazırlanıyor






SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını 3 puan parolası ile sürdürdü.
Celal Doğan Tesisleri’nde öğleden sonra teknik direktör Okan Buruk yönetiminde antrenmana çıkan oyuncular, topla çalışma yaptı. Antrenman öncesinde konuşan Okan Buruk, önemli bir maça hazırlandıklarını kaydetti. Karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirten Buruk, “Önemli bir yarış var. Bundan sonraki haftalarda hem alttan hem üstten takımlarla oynayacağız. Biz bu karşılaşmadan iyi sonuç çıkarmak için uğraşacağız. Kendi kişiliğimizi ve kimliğimizi sahaya yansıtıp, inşallah bize yakışan mücadeleyle karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrılacağız” dedi.
Gaziantepsporun defans oyuncusu Gökhan Süzen de son haftalarda performanslarının istedikleri düzeyde olmadığını belirterek, "Kendi performansımızın altında oynuyoruz, ama daha iyi oynamamız gerekiyor. Bu hafta çok zorlu bir maç oynayacağız. Rakip stresli gelecek ama bir o kadar da istekli gelecek bize, ama bizim sakin kalıp iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Benim açımdan duygusal bir maç olacak, ama sahaya çıktığım andan itibaren kendi takımım için oynayacağım” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.