Gaziantepspor, Eskişehirspor maçına hazırlanıyor

GAZİANTEPSPOR teknik direktörü Okan Buruk, kalan son 2 karşılaşmalarını kazanarak ligi güzel bir yerde bitirmek istediklerini söyledi. Celal Doğan Tesisleri’nde idmana çıkan siyah kırmızılı oyuncular, dar alanda kısa...

22 Mayıs 2015 Cuma 16:09
Gaziantepspor, Eskişehirspor maçına hazırlanıyor






GAZİANTEPSPOR teknik direktörü Okan Buruk, kalan son 2 karşılaşmalarını kazanarak ligi güzel bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.
Celal Doğan Tesisleri’nde idmana çıkan siyah kırmızılı oyuncular, dar alanda kısa pas çalışması ve çift kale maçı yaparken Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Lig boyunca büyük zorluklarla karşılaştıklarını belirten Buruk, şöyle dedi:
"Sezon başından beri çizgimize baktığımızda diğer takımlarla karşılaştırdığımızda hem ekonomik olarak, hem de seyirci olarak gerideyiz. Buna rağmen ligde hiçbir tehlike yaşamadan orta sıralarda çok rahat bir sezon geçirdik. Bu bizim takımımız için büyük bir başarı. Önümüzde de 2 maç kaldı, bu iki maçı da en iyi şekilde bitirip kazanacağımız puanlarla ligi güzel bir yerde tamamlamak istiyoruz."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.