Gaziantepspor, Karabük hazırlıklarına başladı

GAZİANTEP, () - SAHASINDA konuk ettiği Kasımpaşa maçından 2-0 mağlup ayrılan Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Karabük mücadelesi hazırlıklarına başladı. Celal Doğan Tesisleri’nde, teknik direktör Okan Buruk...

03 Mart 2015 Salı 18:40
Gaziantepspor, Karabük hazırlıklarına başladı






GAZİANTEP, () - SAHASINDA konuk ettiği Kasımpaşa maçından 2-0 mağlup ayrılan Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Karabük mücadelesi hazırlıklarına başladı.
Celal Doğan Tesisleri’nde, teknik direktör Okan Buruk nezaretinde antrenmana çıkan oyuncular, düz koşu ve topla çalışma yaptı. Kırmızı siyahlı ekibin çalıştırıcısı Okan Buruk, son 3 haftadır gol atamadıklarını ve mağlup olduklarını ifade etti. Kaybettikleri puanların kendilerini ligde zor bir duruma düşürdüğünü anlatan Buruk şöyle konuştu:
"Son 3 maçımızı kaybettik ve şu andaki durumumuzdan memnun değiliz. Daha iyi olmak zorundayız. Her geçen hafta lig daha da zorlaşıyor. Bu zorlukları yaşamamak için, özelikle üst taraftaki yerimizi korumak için çok önemli yeni bir haftaya giriyoruz. Geçen hafta Kasımpaşa maçı bizim açımızdan beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Oyunun geneline baktığımızda iyi şeyler yapmadık. İstediğimiz şeyleri tam olarak sahaya yansıtamadık. Golü yedikten sonra zaman zaman cevap vermeye çalıştık ama sonuca ulaşamadık."
'PENALTILARIMIZ VERİLMİYOR'
Okan Buruk, sezon başından bu yana birçok pozisyonda beklemelerine rağmen hakemlerin Gaziantepspor lehine penaltı vermemesini de eleştirerek şöyle devam etti:

"Sezon başından beri penaltı atamayan nadir takımlardan biriyiz. Bu kadar net penaltılar da verilmeyecekse hangileri verilecek diye de açıkça düşünüyoruz. Biz hakkımız neyse rakibimizin hakkı neyse bunların verilmesi yanındayız. O yüzden burada çok emekler veriyoruz, çok büyük sıkıntılar çok büyük stresler yaşıyoruz. Aynı şekilde hakemlerimizin de bu bağlantıda bu stresleri yaşaması, bu çalışmaları yapması gerekiyor ve gördüklerini net bir şekilde vermesi gerekiyor."
Gaziantepspor'un yabancı oyuncuların Chibuike, Kasımpaşa karşılaşmasını şansız bir şekilde kaybettiklerini ve Karabük deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.
Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Karataş ise Gaziantepspor’un hakkını kimseye yedirmeyeceklerini belirterek, “En başından biz yöneticiler olarak, hocamızın, futbolcularımızın arkasındayız. 22 haftada bir tane penaltımız yok. Geçmişe dönün 10 tane penaltı pozisyonumuz var ama hiç. Bir tane penaltı çalmıyor. Günah değil mi bizim futbolcularımıza yöneticilerimize hocalarımıza, taraftarımıza” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.