Gaziantepspor-mersin İdmanyurdu Soyunma Odaları

GAZİANTEPSPOR'da teknik direktör Okan Buruk, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında alınan 3 puandan mutluluk duyduğunu söyledi. Sahasında Mersin İdmanyurdu'nu Chibuike'nin 64’üncü dakikada kaydettiği tek golle mağlup eden Gaziantepspor'un...

02 Kasım 2014 Pazar 16:57
Gaziantepspor-mersin İdmanyurdu Soyunma Odaları






GAZİANTEPSPOR'da teknik direktör Okan Buruk, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında alınan 3 puandan mutluluk duyduğunu söyledi. Sahasında Mersin İdmanyurdu'nu Chibuike'nin 64’üncü dakikada kaydettiği tek golle mağlup eden Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, şöyle dedi:
"Bizim için önemli bir haftaydı. Özellikle puan durumunda yukarılara çıkmak, hedeflediğimiz yerlere gitmek adına önemliydi. Geçen hafta yarıda bıraktığımız bir 3 puan vardı. Bu hafta bunu tamamlıyoruz. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Maçın geneline baktığımız zaman rakibe pek pozisyon vermedik. Maçın sonlarında rakibimiz çok yüklendi. Mersin gibi hücum anlamında zengin, çok gol atan ve ligin sıralama olarak iyi yerlerinde olan takıma kolay pozisyon vermeme bizim için önemli."
ÇALIMBAY: "İSTEKLİ OYNAMADIK"
Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay ise maçı değerlendirirken şunları söyledi:
"Bugün amacımız en kötü puan yada puanlarla ayrılmaktı ama maalesef istediklerimizi bugün yerine getiremedik. Özellikle geçen haftaki istekli futbolumuz bugün yoktu. Maça baktığımız zaman da berabere bitmesi gerekiyordu. İki takımında net şekilde pozisyonları yoktu. İkinci yarıda bizim büyük hatalar yaptığımız pozisyon vardı ve onda da gol yedik."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.