Gaziantepspor'un Yükseliş Maçı

GAZİANTEPSPOR' teknik direktörü Okan Buruk, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçının çok önemli olduğunu belirtti, "Sahamızda 1-0 galip geldiğimiz Kardemir Karabükspor maçının ardından yükselişimizi sürdürmek...

22 Ekim 2014 Çarşamba 13:49
Gaziantepspor'un Yükseliş Maçı






GAZİANTEPSPOR' teknik direktörü Okan Buruk, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçının çok önemli olduğunu belirtti, "Sahamızda 1-0 galip geldiğimiz Kardemir Karabükspor maçının ardından yükselişimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.
Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Okan Buruk, antrenmandan sonra hedeflerinin yine puan olduğunu söyledi. Okan Buruk, futbolcuların maça heyecan ve istekle hazırlandığını kaydederken şöyle konuştu:
"Geçen hafta Kardemir Karabükspor karşısında aldığımız galibiyet, bizi hem sıralama olarak, hem de moral olarak üst seviyelere taşıdı. Trabzonspor çok iyi bir takım. Bu tür maçlar, oyuncular için daha özel oluyor. Uzun haftalar kazanamayan ama geçen hafta oynadığı maçı kazanarak motive olmuş bir takım. Trabzonspor deplasmanının ardından kendi sahamızda 2 maçımız var. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirip tırmanışı sürdürmek istiyoruz. Yeni bir takımız ve takımda ki her oyuncuya şans vermeye çalışıyoruz. Her maçta olduğu gibi bu maçta da puanlara talibiz."
Kırmızı siyahlı oyuncular ise deplasmandaki zorlu mücadeleden kayıpsız ayrılmayı hedeflediklerini ifade ettiler.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.