Gazozuna bisiklet yarışı

Amatör spor karşılaşmalarının en samimi en içten ödülü Gazoz, Enduro Bisiklet Disiplini yarışmalarının gözdesi oldu.

01 Ekim 2014 Çarşamba 10:47
Gazozuna bisiklet yarışı






Gazozuna bisiklet yarışı

 
Amatör spor karşılaşmalarının en samimi en içten ödülü Gazoz, Enduro Bisiklet Disiplini yarışmalarının gözdesi oldu.
Çamlıca, Türkiye’nin ilk dağ bisikleti enduro organizasyonunu “Gazozuna Kapışalım” konsepti altında Antalya’da, 9-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecek.
 

Dünyada popülaritesi hızla artan Enduro Bisiklet disiplininde Türkiye’de yapılacak olan ilk organizasyon Tahtalı Dağı’nın zirvesinden start alıp, eşsiz güzellikteki Kesmeboğaz Mevkii’nde, tarihi Roma Köprüsü’nde sona erecek. Toplam 33.6 km’den oluşan, ortalama 12 km geçiş ve 21 km uzunluğundaki özel etaplardan oluşan parkurdaki kapışma, 100’e yakın yerli ve yabancı sporcunun katılımıyla gerçekleşecek.

Enduro, dağ bisikleti yarışlarının yeni nesil formu. Dağ bisikletine hâkim, bütün günü dağda bisikletle geçirebilen, teknik hâkimiyeti ve genel dayanıklılığı ön plana çıkan tecrübeli sürücülerin yarıştığı bir organizasyon.

Ana sponsorluğunu Çamlıca Gazoz’un yaptığı “Çamlıca Gazozuna Kapışalım” Down Olympos MTB Enduro Kapışması Kemer Belediyesi'nin katkıları ve Kemer Kaymakamlığı’nın himayesinde yapılacak.

Yıldız Holding İçecek Grubu Pazarlama Direktörü Ceyda Selahi, “Gazoz uzun yıllardır bizim kültürümüzde önemli bir yer tutuyor. “Gazozuna kapışalım” konsepti ise özellikle çocukluğumuza dair hepimizin aklında hoş anılar canlandıran ve aşina olduğumuz keyifli bir yarışma şekli. Çamlıca olarak biz de, bu konsepti modern ve farklı bir formatta ele alıyoruz. Türkiye’de ilk defa yapılan bu organizasyonu desteklemekten, böyle bir heyecanı yaşamaktan da mutluyuz.” şeklinde konuştu.

“Gazozuna kapışalım” çerçevesinde Gökçeada’da göl, kara ve deniz parkurlarını birleştiren kitesurf ile İstanbul Kalamış sahilinde kaykay etkinlikleri düzenlendi. Ayrıca yılın devamında “Gazozun Adı Çamlıca” aktivite aracı da kampüs ve spor aktiviteleri gibi gençlerin bulunduğu yerlere gazoz, müzik ve keyifli oyunlar götürecek.

Son Güncelleme: 01.10.2014 10:49
Anahtar Kelimeler:
Gazozuna Bisiklet Yarışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.