Genç Güreşçilerimizden 1 Altın, 1 Bronz Madalya

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bursa’da düzenlenen Okullar arası 17-18 Yaş Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada güreşen Başakşehir’in genç güreşçilerinden Mustafa Safa Yıldırım altın, Uğur Erdoğan ise bronz madalya kazanarak okullarını başarıyla temsil ettiler.

04 Mayıs 2018 Cuma 17:35
Genç Güreşçilerimizden 1 Altın, 1 Bronz Madalya






Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programı çerçevesinde organize edilen Okullar arası 17-18 Yaş Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Bursa Nilüfer Tofaş Kapalı Spor Salonunda yapıldı. 44 İlden 202 sporcunun katıldığı güreş müsabakaları iki gün sürdü.

Şampiyonada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Sadin Bakır ve Zafer Uyumaz’ın çalıştırdığı güreşçiler okulları adına minderde şampiyon olmak için mücadele ettiler. Heyecanlı geçen müsabakaların sonunda 66 kiloda güreşen Mustafa Safa Yıldırım altın, 60 kiloda güreşen Uğur Erdoğan ise bronz madalya kazanarak okullarını başarıyla temsil ettiler.

Şampiyona boyunca öğrencilerini yalnız bırakmayan Özel İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Olcay Sidal Torun, “1 altın ve 1 bronz madalya kazandığınız için mutluyum, öğrencilerimi tebrik ediyorum. ” dedi.

Düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren sporculara madalyaları, Okul Müdürleri, Antrenörleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Sporcu Aileleri tarafından verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.