Genç Senyörler Dünya Ferdi Tenis Şampiyonası sürüyor

ULUSLARARASI Tenis Federasyonu (ITF) tarafından düzenlenen, 2015 ITF Young Seniors (Genç Senyörler) Dünya Ferdi Şampiyonası, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yapılıyor. ITF Genç Senyörler Dünya Ferdi Şampiyonası Manavgat'a bağlı Kızılağaç...

26 Mart 2015 Perşembe 17:11
Genç Senyörler Dünya Ferdi Tenis Şampiyonası sürüyor






ULUSLARARASI Tenis Federasyonu (ITF) tarafından düzenlenen, 2015 ITF Young Seniors (Genç Senyörler) Dünya Ferdi Şampiyonası, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yapılıyor.
ITF Genç Senyörler Dünya Ferdi Şampiyonası Manavgat'a bağlı Kızılağaç turizm bölgesindeki Ali Bey Club tesislerinde düzenleniyor. 41 ülkeden 266 sporcunun katıldığı şampiyonada, erkek ve kadınlarda 35, 40 ve 45 yaş kategorilerinde tekler, çiftler, karışık çiftler ve teselli kategorilerinde karşılaşmalar oynanıyor. Şampiyonaya Türkiye'den kadınlar 35 yaş kategorisinde Deniz Gedik ile 40 yaş kategorisinde Zeynep Aynacı, erkeklerde ise 45 yaş kategorisinde Mehmet Bulat katılıyor.
Şampiyonada dereceye giren sporculara çeşitli para ödülleriyle madalyalar verilecek. Şampiyona 28 Mart'ta oynanacak final maçları ve ödül töreniyle sona erecek.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.