Gençlerbirliği Başkanı Cavcav: ''11 kişi maçları tamamlayamıyoruz"

Ercan ATA, Ankara- Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçıyla ilgili, "Gençlerbirliği olarak uzun zamandır 11 kişiyle maç bitiremiyoruz" dedi. Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının ardından...

26 Nisan 2015 Pazar 19:06
Gençlerbirliği Başkanı Cavcav: ''11 kişi maçları tamamlayamıyoruz






Ercan ATA, Ankara-

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçıyla ilgili, "Gençlerbirliği olarak uzun zamandır 11 kişiyle maç bitiremiyoruz" dedi.

Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan İlhan Cavcav, "Hocayla konuşacağım. İlgili olan insanlara da gereken cezayı vereceğim" dedi.

Cavcav: ''Normal olarak bu maç bizim hakkımızdı ama son dakikada yediğimiz bir golle beraberlik oldu. Bu maçı izleyen değerli gözlemciye ve değerli kuruluşlara da bu maçı bir daha gözden geçirmelerini öneriyorum" ifadelerini kullandı.

Hakem hatalarını değerlendiren Cavcav, "Biz her zaman söylüyoruz. Son dakikada verilen serbest vuruşla hiçbir ilgisi yok, Doğa'ya verilen sarı kartın hiçbir ilgisi yok fakat hakemin kararlarına diyecek bir şey yok. Bunlar beklenen şeyler" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.