Gençlerbirliği-Sivasspor maçının ardından

  ERCAN ATA, ANKARA- Gençlerbirliği'nin kedi sahasında Sivasspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Teknik Direktör Mesut Bakkal maçla ilgili değerlendirmede bulundu. Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın maç ile...

28 Şubat 2015 Cumartesi 17:14
Gençlerbirliği-Sivasspor maçının ardından






 



ERCAN ATA, ANKARA-

Gençlerbirliği'nin kedi sahasında Sivasspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Teknik Direktör Mesut Bakkal maçla ilgili değerlendirmede bulundu. Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın maç ile ilgili yaptığı değerlendirmesine teşekkür ederek sözlerine başlayan Bakkal, "Bizim takım için söyledikleri ve bugün aldığımız bir puanını kendileri için kazanç olduğunu belirttiği için teşekkür ederim. Doğru ve dik bir adam. Oyun olarak memnunum. Analizlere baktığım zaman ilk devre rakibe pozisyon vermedin ve bizimde direkten dönen bir topumuz var. İkinci yarı verilmeyen bir penaltımız var gibi. Rakibin eli açık. Ayrıca Guido ve Ahmet ile altı pastan kaçırdığımız pozisyonlar var. Bu oyunun hakkı galibiyetti. Bir hafta beraber çalıştık. Verilenleri iyi uygulayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu şekilde gitmemiz lazım. Zor bir periyoda giriyoruz. Kupa maçı karkasından Erciyes ve Fenerbahçe maçları var. Sakatlarımızın iyileşmesi bizi biraz daha öne çıkaracaktır. Üretken olmakta zorluk çekiyoruz. Elimizdeki kadro ile bunu götürmeye çalışacağız. Oynattığımı tüm oyuncularımdan memnunum. " dedi.

Rakipleriyle berabere kalarak altlarında tuttuklarını ve 2 puanlık farkı koruduklarına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, bu oyun disiplini ve yardımlaşmayı devam ettikleri sürece kazana takım hüviyetine bürüneceklerini kaydetti.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın denk bir müsabaka şeklinde geçtiğini belirterek, "Son 10 dakika hariç yan toplardan birkaç pozisyon verdik. Gol yiyebilirdik. Ama öncesinde birkaç pozisyona girdik. Ancak bugün iyi oynadığımız pek söylenemez. İyi bir mücadele ortaya koyamadık. Bu gibi maçlar olacak. Araka arkaya maçlar oynadık. Oyuncularda yorgunluk olması normal. Bugün oynadığımız oyunun karşılığı bir puan. Bizim için iyi görünüyor. Bu maçı unutup bundan sonraki maçlar konsantre olmamız lazım. Şimdi önümüzde bir kupa ve Beşiktaş maçları var." dedi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.