Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal 3. kez kovuldu

Mersin yenilgisinin ardından fatura Mesut Bakkal'a kesildi. Gençlerbirliği ile yollarını üçüncü kez ayıran Mesut Bakkal için Cavcav'dan sert sözler

23 Mayıs 2015 Cumartesi 13:50
Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal 3. kez kovuldu






Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal 3. kez kovuldu


Mersin mağlubiyetinin ardından krizin zirveye çıktığı Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mesut Bakkal, takımdan 3. kez kovuldu. Geçtiğimiz haftalarda Gençlerbirliği'nde 3.kez göreve başlayan Mesut Bakkal, İlhan Cavcav tarafından bir kez daha kovuldu. Gençlerbirliği’nin evinde 2-1 yenildiği maçın ardından İlhan Cavcav, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayıracağının sinyalini Klasspor mikrofonlarına vermişti.


CAVCAV : ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mersin İdmanyurdu maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. "En büyük hatayı yapan Mesut Bakkal'dır" diyerek mağlubiyetin faturasını teknik direktöre çıkaran Cavcav'ın "Allah yollarını açık etsin" sözleri akıllara 'Ayrılık sinyali mi?' sorusunu getirdi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 2-1 mağlup oldukları Mersin İdmanyurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu. Cavcav, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu'yla maçın hakemi Onur Karabaş'a eleştirilerde bulunarak, "Mersin İdmanyurdu'nu tebrik ediyorum. Buradan Sayın Yusuf Namoğlu'nu canı gönülden kutluyorum. Gençlerbirliği'nin maçları hakemlerin yetişeceği, oyuncak olacak maçlar değildir. Namoğlu maçı izlesin, bu hakem hakkındaki kararını versin" dedi.

EN BÜYÜK HATA BAKKAL'IN

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal'a da sert eleştiriler yönelten Cavcav şunları söyledi: Ben mağlup olmamızın suçunu tamamen hakeme bağlamıyorum. Ancak burada en büyük hatayı yapan Mesut Bakkal'dır. Oyun içerisinden sahada en iyi olan oyuncuyu oyundan alıp vazgeçemediği adamları oyuna almasıyla kendi sahamızda farklı kazanacağımız bir maçı maalesef mağlup bitirdik. Şurada 1 maç daha kaldı. Allah yollarını açık etsin.
 
Son Güncelleme: 23.05.2015 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.