Golf Mad Pro-Am Turnuvası'nın şampiyonu Stevenson

Namık Kemal KILINÇ/SERİK(Antalya),() - ANTALYA'da bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Golf Mad Pro-Am Golf Turnuvası'nda Alman Mark Stevenson şampiyon oldu, takımlar sıralamasında ise Bülent Karataş'ın ekibi ilk sırayı aldı. Belek'te 3...

25 Ocak 2015 Pazar 13:00
Golf Mad Pro-Am Turnuvası'nın şampiyonu Stevenson






Namık Kemal KILINÇ/SERİK(Antalya),() - ANTALYA'da bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Golf Mad Pro-Am Golf Turnuvası'nda Alman Mark Stevenson şampiyon oldu, takımlar sıralamasında ise Bülent Karataş'ın ekibi ilk sırayı aldı.
Belek'te 3 gün süren 1'inci Uluslararası Golf Mad Pro-Am Turnuvası'nda 15 ülkeden 104 sporcu mücadele etti. National ve Carya golf kulüplerinin sahasında oynanan turnuvada Alman Mark Stevenson zafere ulaştı. 223 vuruşla ilk sırayı alan Stevenson, 5000 dolarlık büyük ödülün de sahibi oldu. Final raundunda en iyi skoru yapan Türk oyuncu Erol Şimşek 225 vuruşla ikinciliği alırken, İngiliz oyuncu Luke Towler 227 vuruşla üçüncülük kürsüsüne çıktı.
Turnuvada takım birinciliğini ise Türk oyuncu Bülent Karataş'ın takımı elde etti. Karataş'ın yanı sıra Pryhozhy Heorhi, Igor Alhimovic ve Andrei Mezin'den oluşan takım, kupanın yanı sıra Regnum Carya Otel'de 1 haftalık tatil kazandı.
1'inci Uluslararası Golf Mad Pro-Am Turnuvası'nın ödül töreni Regnum Carya Otel'de yapıldı. Turnuvada dereceye girenlere kupa ve hediyeleri, Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Serik Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Çalık, Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ve Mineks International CEO'su Şeyda Sağlamlar tarafından verildi. Turnuva organizatörleri Bekir Kara ve Edward Lainchburry, ilk organizasyona katılımın memnuniyet verici olduğunu kaydederek, turnuvayı geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.