Gomis'ten Mustafa Cengiz'e ziyaret

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz ile bir araya geldi.

29 Mart 2018 Perşembe 22:27
Gomis'ten Mustafa Cengiz'e ziyaret






İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Gomis, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki GS Store'da düzenlenen imza gününün ardından Başkan Mustafa Cengiz'i makamında ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Başkan Cengiz, imza gününden dolayı teşekkür ettiği Gomis'e, "Bizimle birlikte olduğun için çok mutluyuz. İmza günündeki ilgiyi gördüm, inanılmazdı. Artık 8 maçımız kaldı, sahada sonuna kadar savaşıp şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum ve sizlere güveniyorum." dedi.

Bafetimbi Gomis ise Cengiz'e teşekkür ederek, "Bize olan güveninizi boşa çıkarmayacağız. Ben de Galatasaray forması giymekten ve sizin gibi değerli insanlarla olmaktan dolayı çok mutluyum." diye konuştu.

Başkan Cengiz, Gomis ve ailesine, aralarında Galatasaray'ın tarihini anlatan kitabın da yer aldığı çeşitli hediyeler takdim etti.

Muhabir: Emrah Oktay

Son Güncelleme: 30.03.2018 04:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.