Göztepe 2 transferinden vazgeçti

GÖZTEPE, uzun süredir peşinden koştuğu Trabzonsporlu ofansif orta saha Gökhan Karadeniz ve Medicana Sivassporlu sol kanat oyuncusu Musa Sinan'ın transferinden vazgeçti. Gökhan'ı kiralamak isteyen yönetim, sadece futbolcunun yıllık 350...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:27
Göztepe 2 transferinden vazgeçti






GÖZTEPE, uzun süredir peşinden koştuğu Trabzonsporlu ofansif orta saha Gökhan Karadeniz ve Medicana Sivassporlu sol kanat oyuncusu Musa Sinan'ın transferinden vazgeçti.
Gökhan'ı kiralamak isteyen yönetim, sadece futbolcunun yıllık 350 bin Euro istediğini belirterek görüşmeleri dondurdu. Musa Sinan'ın ise Süper Lig'de oynamak istediği ve bu nedenle transferinin gerçekleşmediği bildirildi.
Sportif CEO Barış Güçlü iki futbolcu için yaşanan transfer sürecinin olumsuz bittiğini belirterek, "İki oyuncu da takımımıza güç katacak isimler ancak kulübün bütçesini de düşünmek lazım. Artık alternatif isimlere yöneldik. Camiamızı tatmin edecek oyuncuları Göztepeli yapacağız" dedi.
Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren sarı kırmızılılarda yabancı golcü arayışları da sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.