Göztepe, Bandırmaspor deplasmanında

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe, yarın kadar maçlarından birinde deplasmanda lider Bandırmaspor'la karşılaşacak. 17 Eylül Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Serkan Çınar yönetecek....

28 Şubat 2015 Cumartesi 13:16
Göztepe, Bandırmaspor deplasmanında






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe, yarın kadar maçlarından birinde deplasmanda lider Bandırmaspor'la karşılaşacak. 17 Eylül Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Serkan Çınar yönetecek. Sarı kırmızılılarda cezalı olan Timur ve tedavisi süren Cemil forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Sabutay ve Ümit'in durumu belirsizliğini korurken, hafta içinde kasığında ödem oluşan Emrah ise karşılaşmaya yetişebilecek. Göztepeli taraftarlar, Bandırma İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince stada alınmayacak.
Sıralamada Bandırmaspor'un 5 puan gerisinde 44 puanla 2'nci basamakta olduklarını hatırlatan teknik direktör Metin Diyadin, takımına güvendiğini söyledi. Beraberliği dahi düşünmediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Şampiyon olmak istiyorsak Bandırmaspor'u evinde yenmek zorundayız. Zor bir atmosferde mücadele edeceğimizin farkındayız. Ancak futbolcularım tribünlere kulaklarını tıkayarak işlerini yapacaklar. Bu sınavdan 3 puanla ayrılacağımıza inancım tam" diye konuştu. Sezonun ilk yarısında İzmir'de oynanan maçı Bandırmaspor 4-1 kazanmıştı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.