Göztepe Bugsaş'ı Atatürk'te ağırlıyor

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 3 maçta 6 puan kaybeden ve lider Bandırmaspor'la arasındaki 5 puanlık farkı eritemeyen Göztepe, yarın Busaşspor'u konuk edecek. Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı Serkan Ergün yönetecek....

06 Mart 2015 Cuma 12:55
Göztepe Bugsaş'ı Atatürk'te ağırlıyor






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 3 maçta 6 puan kaybeden ve lider Bandırmaspor'la arasındaki 5 puanlık farkı eritemeyen Göztepe, yarın Busaşspor'u konuk edecek.
Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı Serkan Ergün yönetecek. Sarı kırmızılı ekipte cezalı olan Mehmet, Ertuğrul ve Timur ile sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Emre forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen stoper Cemil ise görev verilmesi halinde 4 hafta sonra takımdaki yerini alacak. Bilet fiyatları kapalı 15, açık tribün 5 TL.
Alt gruptan uzak durmaya çalışan Bugsaşspor'u yenerek yeni bir galibiyet serisinin ilk adımını atmak istediklerini söyleyen teknik direktör Metin Diyadin, "Zirveye çıkabilmek için Bandırmaspor'un puan kaybını bekleyip, maçlarımızı kazanmaktan başka çaremiz yok. Bugsaşspor düşme potasına yakın bir konumda. O nedenle kolay maç olmayacak. Ancak taraftarımızın desteği ile 3 puanı alacağımıza inancım tam" dedi.
İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan müsabaka 0-0 sona ermişti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.