Göztepe-Bugsaşspor maçı notları

GÖZTEPE eski başkanlarından Bülent Özkul ölümünün 1'inci senesinde unutulmadı. Göztepeli oyuncular 12 Mart 2014 tarihinde vefat eden Özkul için sahaya, "Kalbimizdesin Göztepe Beyefendisi" pankartı ile çıktı. Taraftarlar da Bülent...

07 Mart 2015 Cumartesi 13:45
Göztepe-Bugsaşspor maçı notları






GÖZTEPE eski başkanlarından Bülent Özkul ölümünün 1'inci senesinde unutulmadı. Göztepeli oyuncular 12 Mart 2014 tarihinde vefat eden Özkul için sahaya, "Kalbimizdesin Göztepe Beyefendisi" pankartı ile çıktı. Taraftarlar da Bülent Özkul'a tezahüratlarda bulundu.
Sarı kırmızılılarda cezalı Timur, Ertuğrul ve Mehmet’in yanı sıra sağ arka adalesinde yırtık bulunan Emre, Bugsaş maçında forma giyemedi. Sakatlıktan kurtulan Cemil ise 4 hafta sonra kadroda kendine yer buldu.
Teknik direktör Metin Diyadin geçen hafta deplasmanda oynanan Bandırmaspor maçının on birinde 4 değişikliğe gitti. Diyadin, Mehmet’in yerine Halil'e, Emre’nin yerine Serdar'a, Ertuğrul’un yerine Hassan Küççük'e ve Umut’un yerine de Tolga’ya formayı verdi.
Göztepeli taraftarlar 2 hafta sonra takımlarıyla buluştu. İzmir’deki Tepecikspor maçını ceza sebebiyle izleyemeyen, Bandırma deplasmanına da güvenlik gerekçesiyle alınmayan sarı-kırmızılı futbolseverler büyük bir coşkuyla takımını destekledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.