Göztepe Cemil'le anlaştı

GÖZTEPE, ara transfer döneminin bitimine 2 gün kala aradığı stoperi PTT 1'inci Ligi'nden buldu, sarı kırmızılı takım Albimo Alanyaspor formasını giyen Cemil Vatansever'le anlaşma sağladı. Ordusporlu Ufukhan, Altınordulu Rıza,...

01 Şubat 2015 Pazar 13:05
Göztepe Cemil'le anlaştı






GÖZTEPE, ara transfer döneminin bitimine 2 gün kala aradığı stoperi PTT 1'inci Ligi'nden buldu, sarı kırmızılı takım Albimo Alanyaspor formasını giyen Cemil Vatansever'le anlaşma sağladı.
Ordusporlu Ufukhan, Altınordulu Rıza, Nazilli Belediyespor'lu Lider ve Centone Karagümrüklü Anıl gibi isimlerle de görüşen Göztepe'nin, 30 yaşındaki Cemil'le yarın sözleşme imzalayacağı bildirildi. Sarı kırmızılı takımın CEO'su Barış Güçlü, Cemil konusunda işin imzaya kaldığını belirterek, "Oyuncuyla her konuda anlaştık" diye konuştu. Barış Güçlü, Cemil'in gelmesinin ardından çok ekstra bir durum olmadığı taktirde transferi kapatacaklarını söyledi.
Futbol yaşamına Gaziosmanpaşa'da başlayan tecrübeli stoper, sırasıyla İstanbulspor, Boluspor ve Albimo Alanyaspor'da oynadığı. Cemil, bu sezon Albimo Alanyaspor'da 9 Lig, 1'de Türkiye Kupası mücadelesinde forma giydi. PTT 1'inci Lig'de 150, 2'nci Lig'de 28 ve 3'üncü Lig'de 38 karşılaşmaya çıkan Cemil, kariyerine 13 gol sığdırdı. Cemil Vatansefer 1 kez de U-21 Milli Takımımız'da forma giydi.
GÖZTEPE'DE SAKATLIK ŞOKU
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yolundaki rakiplerinden İnegölspor'la seyircisiz oynanan maçta 1-1 berabere kalan Göztepe'de sakatlık şoku yaşandı.
İnegölspor maçından önce son idmanda sakatlanan orta saha oyuncusu Halil'in sağ arka adalesinde yırtık olduğu ve 2 hafta dinlendirileceği öğrenildi.
Yine antrenmanda sakatlanan ve İnegölspor mücadelesinde forma giyemeyen Serdar'da da ödem tespit edildi. Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki hafta oynanacak Sarıyer maçına yetiştirilmeye çalışıldığı açıklandı.
Halil ve Serdar'dan gelen kötü haberlerle sarsılan Göztepe en büyük şoku ise Ümit Tütünci'de yaşadı. İnegölspor karşılaşmasının 60'ıncı dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan deneyimli golcünün sağ arka adalesinde yırtık olduğu bildirildi. Yapılan ilk kontrollerinin ardından Ümit'in 1 ay kadar futboldan uzak kalacağı öğrenildi. Deneyimli golcünün yarın MR'ının çekileceği ve durumunun netleşeceği ifade edildi. Teknik direktör Metin Diyadin, en kritik haftalarda yaşanan sakatlıkların üzücü olduğunu söyledi.
"TELAFİ EDECEĞİZ"
Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, 1-1 berabere biten İnegölspor maçında takımının gösterdiği mücadeleden memnun kaldığını, ancak sahalarında kritik 2 puanı bıraktıklarını söyledi. "Lig uzun maraton" diyen Metin Diyadin, "Erken gol, kimyamızı bozdu. Daha sonra toparlansak da rakibimizin katı savunmasını aşmakta zorlandık. Bu haftaların telafisi var. Karamsar değilim" yorumunu yaptı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.