Göztepe-diyarbakır Büyükşehir Maçından Notlar

GÖZTEPE’nin yeni teknik direktörü Metin Diyadin, tam 4570 gün sonra sarı kırmızılılara kavuştu. Göztepe'ye en son 21 Nisan 2002 yılında oyuncu olarak hizmet eden Metin Diyadin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında ilk...

25 Ekim 2014 Cumartesi 19:16
Göztepe-diyarbakır Büyükşehir Maçından Notlar






GÖZTEPE’nin yeni teknik direktörü Metin Diyadin, tam 4570 gün sonra sarı kırmızılılara kavuştu. Göztepe'ye en son 21 Nisan 2002 yılında oyuncu olarak hizmet eden Metin Diyadin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında ilk kez Göztepe’nin başında bir maça çıktı.
Göztepe bu sezon ikinci kez seyircisinden yoksun sahaya çıktı. Geçen sezon Play off yarı finalinde oynanan Hatayspor maçında yapılan kötü tezahürat nedeniyle 2'nci haftadaki Kahramanmaraşspor mücadelesini boş tribünlere karşı oynayan Göztepe, 2 hafta önceki Bandırmaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle de ceza aldı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor mücadelesini seyircisiz oynadı.
Sarı kırmızılıların sezon başında Hatayspor’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Hasan Küçcük bu sezon ilk kez bir lig maçında forma giydi. Eski çalıştırıcı Suat Kaya döneminde geride kalan 9 haftada 1 dakika bile oynayamayan tecrübeli futbolcu, Metin Diyadin’in teknik direktör olmasıyla ilk on birde yer buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.