Göztepe kendi sahasında ölüm - kalım maçında

Süper Lig 32'nci hafta maçlarında düşme hattında ölüm kalım savaşı veren Göztepe ile Sivasspor'u evinde ağırladı. Sıralamada 15. sıradan bir üste çıkmak isteyen İzmirli ekip son maçında 3-3 berabere kaldı..

11 Mayıs 2019 Cumartesi 22:18
Göztepe kendi sahasında ölüm - kalım maçında






Göztepe kendi sahasında ölüm - kalım maçında


Süper Lig'te düşme hattından çıkmak için çaba harcayan Ege Bölgesi'nin iki temsilcisi için bugün kader gecesiydi. Akhisarspor, Fenerbahçe karşısında 2-1'lik yenigiyle Süper Lig'e veda ederken Göztepe düşme hattından kurtulmak için önündeki maçlara hazırlanacak.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası müthiş bir maça sahne oldu. Düşme potasından çıkmak isteyen Göztepe'nin Sivasspor'u konuk ettiği mücadele 3-3 tamamlandı. 2 puanı paylaşan iki takımdan biri gelecek hafta kader maçına çıkacak.

Konuk ekip 8'de Emre Kılınç ile öne geçerken 10'da Deniz Kadah skoru eşitledi. 33'te Birkan Emir kendi ağlarını vurarak Sivas'ı bir kez daha üstünlüğe taşırken ilk yarı böyle noktalandı: 1-2.

İkinci yarıya etkili başlayan Göztepe, 54'te Jarome ile yeniden eşitliği sağladı: 2-2. 79. dakikada Reis, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek ev sahibini 10 kişi bırakırken 80. dakikada Muhemmet Demir, Yiğidolar'ı 3-2'lik üstünlüğe taşıdı. 2 dakika sonra fileleri bulan Ngando durumu 3-3 yaparken karşılaşma böyle noktalandı.

Bu sonuçla Göztepe puanını 34'e, Sivasspor ise 38'e yükseltti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.