Göztepe taraftarı maça anlam katıyor

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü şampiyonluk yolundaki rakiplerinden İnegölspor'u konuk etmeye hazırlanan Göztepe'ye eski kaptanı Cihan Yılmaz'dan mesaj var. 1.5 sezon formasını giydiği sarı kırmızılı ekipten devre arasında...

29 Ocak 2015 Perşembe 13:08
Göztepe taraftarı maça anlam katıyor






İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü şampiyonluk yolundaki rakiplerinden İnegölspor'u konuk etmeye hazırlanan Göztepe'ye eski kaptanı Cihan Yılmaz'dan mesaj var. 1.5 sezon formasını giydiği sarı kırmızılı ekipten devre arasında ayrılarak İnegölspor'un yolunu tatan tecrübeli oyuncu, karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına üzüldüğünü söyledi. Göztepe taraftarının maçlara anlam kattığını dile getiren Cihan, "Böyle bir müsabakada tribünlerin boş olması futbol adına üzüntü verici. Hocam şans verirse, eski takımıma karşı forma giyecek olmak, beni heyecanlandırıyor" diye konuştu.
Gerçek bir profesyonel olarak İnegölspor'un kazanması için elinden geleni yapacağını sözlerine ekleyen 32 yaşındaki futbolcu, "Türk futbolcusu duygusaldır. Ancak profesyonel olduğumuzu unutmamak zorundayız. Benim işim gol atmak ve attırmak. Göztepe maçında da bu misyonumu yerine getirmeye çalışacağım" ifadesini kullandı. Cihan, Göztepe'ye gol atması halinde nasıl bir tavır takınacağı sorusuna şu yanıtı verdi:
"Ben her zaman kazanmak isterim. Gol atarsam elbette mutlu olurum. Ancak kimseyi kırmadan sevinirim."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.