Göztepe'de bahar havası

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Bugsaşspor'u 2-0 yenerek 3 maç sonra 3 puanla tanışan Göztepe'de taraftarla takımın bütünleşmesi moralleri yerine getirdi. Karşılaşma bitiminde tribünlerin oyunculara ve teknik direktör Metin Diyadin'e...

08 Mart 2015 Pazar 13:09
Göztepe'de bahar havası






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Bugsaşspor'u 2-0 yenerek 3 maç sonra 3 puanla tanışan Göztepe'de taraftarla takımın bütünleşmesi moralleri yerine getirdi.
Karşılaşma bitiminde tribünlerin oyunculara ve teknik direktör Metin Diyadin'e yönelik sevgi gösterileri, bir üst lige olan inancı 2 katına çıkarırdı. Camiaya başarı sözü veren Metin Diyadin, "Galibiyetten sonra taraftarımızın bizi kucaklaması hepimizi mutlu etti. Bizi sabırla desteklesinler, kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağız" dedi. Kalan 8 maçlarını da kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirten Metin Diyadin, "Elbette şampiyonluk için ipler sadece bizim elimizde değil. Ancak biz kazandıkça, Bandırmaspor'un puan kaybedeceğini düşünüyorum" diye konuştu.
Bugsaşspor karşısındaki futbolu beğendiğini de sözlerine ekleyen Metin Diyadin, "Önümüzdeki hafta sonu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacağız. Ümit ve Hasan Küçük cezalı duruma düştü. Ancak bu zor deplasmandan da puanla döneceğiz" yorumunu yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.