GÖZTEPE'DE GÖNÜLLÜ YÖNETİCİ DÖNEMİ

ANONİM şirket yapısıyla yönetilen Göztepe'de, gönüllü yönetici modelli oluşturuldu. Camia ile kulüp arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla hayata geçirilen yöntemle profesyonel ve gönüllü idarecilerin birlikte Göztepe'ye hizmet...

18 Aralık 2014 Perşembe 15:14
GÖZTEPE'DE GÖNÜLLÜ YÖNETİCİ DÖNEMİ






ANONİM şirket yapısıyla yönetilen Göztepe'de, gönüllü yönetici modelli oluşturuldu. Camia ile kulüp arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla hayata geçirilen yöntemle profesyonel ve gönüllü idarecilerin birlikte Göztepe'ye hizmet edeceği açıklandı. Gönüllü yöneticilerin başkanlığını üstlenen İkinci Başkan Fatih Dalan, "Anonim şirketle yönetilen kulüplerde ortayı çıkan kapatmak için böyle bir ekip kurduk. Gönüllü yöneticilerimiz sadece futbolla değil amatör branşlarla da ilgilenecek" dedi.
Yeni amatör branşların da faaliyete geçeceğine değinen Fatih Dalan, "Aramızda iş bölümü yaptık. Bazı arkadaşlarımız Göz-Göz mağazalarımızın sayısının artırılmasına ilişkin çalışmalar yaparken, bazı arkadaşlarımız da sosyal projeler üretiyor. Sosyal projeler profesyonel yöneticilerimizle görüşerek en kısa sürede hayata geçirilecek. Bunların yanı sıra diğer kulüplerle dostça ilişkiler kurarak, Göztepe'nin adının her yerde olumlu şekilde anılmasını istiyoruz" yorumunu yaptı.
GÖNÜLLÜ YÖNETİCİLERİN LİSTESİ
Göztepe'de Fatih Dalan'ın başkanlığında oluşan gönüllü yönetim şu isimlerden oluşuyor: Ali Çapacı, Cengiz Çokgezer, Tolga Gencerler, Cevat Hasanali, Murat İnanlı, Ersel Akbeniz, Tayfun Onur, Kaan Küçükağalar, Burak Yanaşmayan, Hakan Yenigün, Seçkin Demirtaş, Barış Akyelli, Kemal Şentürk, Övünç Emre, Mustafa Tanıl, Orkun Ürkmez ,Emre Özercen, Efe Baki, Fatih İncekara ,Doğuş Bayır ve Sinan Toksabay.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.